Recenze seriálu: Nepohádky

Seriál vypráví tři tradiční pohádky (Červená Karkulka, Jeníček a Mařenka, Tři prasátka), které jsou ale pojaty netradičním způsobem a přetvořeny v psychologický thriller plný vražd, pomst a zrad.

Červená Karkulka - Kayla se po smrti své matky přestěhuje se svým otcem do New Yorku, aby zde začali nový život. Kayla nastoupí na novou střední školu, kde si hned najde kamarády. Dokonce se zamiluje do učitele angličtiny Nicka, který se zdá být sympatický, hodný a pozorný. Ale Nick není tím mužem, za kterého se doopravdy vydává... 

Tři prasátka - Jordanova snoubenka Beth byla nedávno zastřelena v obchodě se šperky, kde si vybírala se svůj snubní prstýnek, třemi zloději diamantů v prasečích maskách. Jordan se z její smrti nemohl vzpamatovat, a protože viděl, že policie vrahy nehledá, rozhodl se zločinci vyhledat a pomstít svou životní lásku. Dokáže jim ovšem čelit?

Jeníček a Mařenka - Hansel se omylem zapletl do nešťastných událostí, kde šlo o život. Zemřel bohatý pán, který u sebe měl klíče od skladiště s několika miliony dolarů. Hansel a jeho starší sestra Hannah si chtěli peníze nechat a konečně začít pořádně žít. Bohužel nebyli jediní, kdo měl o takovou částku zájem. Dostanou se tedy do boje o svůj vlastní život. Podaří se jim uchránit svoje peníze, aniž by zemřeli?

původní název: Tell Me a Story

žánr: psychologický, thriller

série: 2 série

epizody: 20 epizod

vysíláno: od roku 2018 do roku 2019

hodnocení na ČSFD: 74 %

moje hodnocení: 7,5 z 10







Komentáře